Název | Množství a jednotka |
---|---|
zeleninový vývar | 1 1/2 l |
mrkev | 3 ks |
celer řapíkatý | kousek |
petrželka | |
muškátový oříšek | |
sůl |
Na knedlíčky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
hrubá krupice
Upravit ingredienci: hrubá krupice
|
|
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
|
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Mezitím nakrájíme maso... zobrazit recept
Postup: Lískové oříšky nasucho na mírném ohni opražíme na pánvi a ještě za horka... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...